Festival Modern Werkenden Werkvereniging

Festival voor Modern Werkenden

Carsten Lund Thomsen Bijeenkomsten, Nieuws

Samen voor onze eigen alternatieve oplossingen

29 maart 2019 | Meeting Plaza Utrecht | 14:00 – 21:00 | Gratis toegang

Wil je als Modern Werkende (werkgever, zzp’er, werknemer, flexwerker, etc) weten:

  • Hoe een gezonde invulling te geven aan modern werken, leven en leren?
  • Welke vernieuwende oplossingen ten aanzien van moderne zekerheden er zijn?
  • Wil je (andere) creatieve denkers en doeners ontmoeten?
  • Of wil direct worden geholpen bij het organiseren van jouw welzijn en welvaart?

Connecting Stories
Het Festival voor Modern Werkenden 2019 wordt georganiseerd in samenwerking met Connecting Stories, het S2M Festival.

Workshops en ronde tafelsessies

Tijdens het festival vinden er workshops en ontmoetingen plaats over moderne vormen van welzijn en welvaart. Zo verzorgen organisaties als Broodfonds, Bright Pensioen, Sure maar ook Personal Pay, Urban Monkeys en Sparq 360 voor informatieve proeverijen om je te helpen bij het vinden van jouw ideale balans tussen duurzame flexibiliteit en zekerheid. Hieronder vind je meer informatie over de proeverij.

Aangezien dit festival tevens de opening van het vernieuwde Meeting Plaza Utrecht is, trakteert S2M je op muziek en heerlijk eten en drinken! Bekijk hier hoe je bij Meetig Plaza komt.

Kijken in de Toekomst Qwizzz

Onder leiding van Martijn Aslander en Roos Wouters zullen Pierre Spaninks (ZZP-expert), Martijn Arets (internationaal platform expert) en Saskia Nijs (innovatie expert werken & technologie) ons een kijkje in de toekomst geven: hoe ziet het leven van werkenden er in 2040 volgens hen uit? Wat zijn de grootste uitdagingen en kansen? En wat moet de belangrijkste taak van de Werkvereniging zijn om modern werken, leven en leren te ondersteunen. Hierna zullen Linde Gonggrijp (oud directeur FNV zelfstandigen), Folkert Hersman (HR adviseur DNB) Sandra Tetteroo op persoonlijke titel aangeven in hoeverre werkgevers en polder partijen hier klaar voor zijn en in welke behoefte de Werkvereniging volgens hen moet voorzien. Het is aan u om te bepalen Wie van de Drie toekomstvisies u het meest overtuigend vindt en wat de rol van de Werkvereniging hierin moet zijn!

Festival van vernieuwing

“Omdat we het als Werkvereniging belangrijk vinden dat er haast gemaakt wordt bij het vormgeven van een moderne en duurzame arbeidsmarkt, hebben we een veelheid aan vernieuwers* op allerlei terreinen gevraagd om adviezen en oplossingen aan te dragen. De geschreven adviezen zullen we bundelen in het vernieuwingsmagazine en een aantal van de oplossingsrichtingen presenteren we op het festival. Hier kunnen Modern Werkenden zich laten informeren en kunnen ze in contact komen met vernieuwers, met experimenten en met elkaar. Zo vormen wij samen een beweging om de vernieuwing te versnellen.” aldus Roos Wouters, Aanjager van de Werkvereniging.

Een snel groeiende groep mensen werkt tegenwoordig afwisselend als werknemer, zelfstandig ondernemer, opdrachtgever, in een hybride vorm of via uitzend, interim en payroll constructies. Toch worden de belangen van werkenden nog steeds langs de traditionele lijnen van de arbeidsmarkt vertegenwoordigd, waardoor de bestaande voorzieningen en verzekeringen nog vooral op de traditionele werkgever, werknemer of zelfstandige gericht zijn. Dat knelt. Het is daarom hoog tijd om de huidige structuren en voorzieningen te moderniseren. De Werkvereniging zet zich hiervoor in zodat alle werkenden een gezonde balans tussen duurzame flexibiliteit en zekerheid kunnen vinden.

Blokkenschema van het programma

Programma festival MPU Werkvereniging

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Programma

14.00 – 14.30 Ontvangst
14.30 – 15.00 Start festival, met korte lezingen en pitches van de workshops
15.00 – 15.50 Eerste ronde workshops en ronde tafels
16.00 – 16.50 Tweede ronde workshops en ronde tafel
16.45 – 18.00 Borrel & bites, open podium, verhalen delen
17.00 – 17.50 Derde ronde workshops en ronde tafels
18.00 – 20.00 Feestelijke opening door Annet Groen & Mariëlle Sijgers met toast en aansluitend internationaal buffet
18.00 – 20.00 Proeverij van activiteiten om de beste versie van jezelf te zijn
19.00 – 20.00 Kijken in de Toekomst Quizzz o.l.v. Roos Wouters en en Martijn Aslander
20.00 – 20.30 Muzikale afsluiting en open podium

Geen oppas? Neem je kinderen mee! S2M zorgt voor professionele nanny-opvang op de locatie door care4kids. Mail ivangent@meetingplaza.nl om je kind(eren) aan te melden. 

We zien je graag 29 maart!

WORKSHOPS  15.00 – 15.50 uur

Martijn Aslander: Werken met je hoofd? Hoe moet dat eigenlijk?

Ben je meer dan drie uur per dag met een computer bezig? Bestaat jouw werk uit informatie opsnorren, filteren en vele kleine beslissingen nemen op basis van die informatie? Grote kans dat je met regelmaat overwhelmed raakt en snakt naar een gevoel van grip. Maar voordat je dergelijke zaken serieus gaat aanpakken kon het wel eens veel verstandiger zijn terug naar de basis te gaan. Wat is werk? Wat is kenniswerk? Hoe werkt jouw hoofd? En hoe doe je dat kennis werk dan? En vooral hoe organiseer je dat? (hint; echt heel anders dan nu)
In een korte sessie blikt lifehacker van het eerste uur Martijn Aslander vooruit op het boek dat hij over deze onderwerpen aan het schrijven is. Hoe ziet de volgende stap in de evolutie van (kennis)werk eruit? En hoe profiteer je daar nu al van?

Verlaag je werkstress en vind jouw ideale energiebalans – Roos Wouters

Tegenwoordig kun je altijd en overal samenwerken. De grens tussen werk en privé is weg. Dat leidt tot stress bij werkenden en hoge kosten bij opdrachtgevers. Verzuim als gevolg van stress kost jaarlijks ruim 9 miljard euro! Dat hoeft echter niet. In deze (ver-)korte workshop leert Roos je alles over jouw ideale energiebalans, hoe je je aandacht i.p.v. je tijd managet. Ook promoveer je tot buschauffeur, leer je onderhandelen zodat je altijd wint en verlaat je de workshop met een gedegen actieplan! Appeltje eitje, ik zou het gewoon doen!

Drie situaties in 1x oplossen en niet meer wakker liggen – WeAreSure

Binnenkort. Eén oplossing bij ernstige arbeidsongeschiktheid, overlijden en een potje voor later. Simpel. Betaalbaar. Voor iedereen. Sure biedt voor 3 situaties één oplossing: Voor als je echt niet meer kan werken: Als je ernstig arbeidsongeschikt raakt wordt je dekking uitgekeerd en kan je het opgebouwde vermogen opnemen. Of als je komt te overlijden: Als je overlijdt dan krijgen jouw nabestaanden het opgebouwde vermogen en dekking uitgekeerd. Of voor je oude dag als je 67 bent heb je jouw beoogde doelbedrag opgebouwd en kan je ermee doen wat je wilt! Wil je meer weten? Kom dan naar de workshop van Michel schaft en wordt helemaal bijgepraat.

Hooggevoeligheid als talent van de toekomst – Jolanda Hoogkamer

1 op de 5 mensen is hooggevoelig. En toch weten veel mensen niets van hooggevoeligheid. Hooggevoeligheid herkennen en weten hoe je je talenten in kan zetten verandert levens, carrières en relaties. In het bedrijfsleven worden steeds meer kwaliteiten gevraagd die in potentie horen bij hooggevoeligheid. In deze workshop ontdek je meer over hooggevoeligheid als je talent, je intuïtie ontwikkelen en hoe meditatie je versterkt. En is voor iedereen die interesse heeft in hooggevoeligheid, intuïtie of meditatie.
www.withjoy.nl

Sylvia Reijnen: Gezonder in 1 uur!

Heb je al lange tijd last van moeheid of heb je weinig energie? Wil je graag afvallen of gezondere keuzes maken wat voeding betreft? Wil je je fitter en energieker voelen? In 1 uur laat ik je zien hoe je met kleine stappen veel kunt bereiken. Verwacht geen wonderpil of ijsbad, maar nuttige informatie en praktische tips over wat een gezonde leefstijl is, hoe jij meer energie krijgt en je gewicht beter onder controle krijgt.
www.yogamindfulnessutrecht.nl

MomCycle business tips en borrel

Mom Cycle is hét landelijke netwerk voor ZZP Mama’s in Nederland. Tijdens de borrel ontmoet je toffe ondernemers, maak je kennis met ons en ontvang business tips voor jouw onderneming. Meer info? Zie @mamazzp op Instagram of bezoek www.rebeccaslotboom.nl.

Sjoerd Bijleveld, Coaching with Astrology: Jouw unieke kwaliteiten staan in de sterren geschreven

Astrologie wordt steeds vaker ingezet door zelfstandige ondernemers en grote bedrijven als Philips, KLM en Capgemini. Wil je ontdekken wat professionele astrologie voor jou kan betekenen? In deze bijeenkomst behandel ik een aantal praktijkvoorbeelden van bekende mensen en laat ik zien hoe je dit complexe model zeer praktisch kunt inzetten. Je ontdekt welke kwaliteiten je reeds bezit, welke je nog kunt ontwikkelen en waar eventueel blokkades liggen.

Hedwyg van Groenendaal: Wat is jouw Ikigai?

Ikigai is een Japanse levensfilosofie. Hiermee kun je achterhalen waar je goed in bent, waar je echt van houdt, wat jij de wereld gaat brengen en waarvoor je betaald kunt of wilt worden. Door middel van praktische opdrachten ga je in deze workshop aan de slag met jouw ikigai.
De workshop wordt gegeven door Hedwyg van Groenendaal, trainer, bestseller-auteur (18 boeken), spreker, presentatiestrateeg, creative nerd en vooral ondernemer. Kennis delen is het liefst wat ze doet.

WORKSHOPS  16.00 – 16.50 uur

Een werkverbond: zzp’ers en loondienst samen in 1 organisatie – Pentascope

Pentascope is al bijna 30 jaar een Levend Laboratorium voor modern organiseren. In deze inspiratieworkshop vertellen wij hoe we aan het experimenteren zijn met het ‘werkverbond’. Dat is een manier waarop zowel ondernemers als mensen in loondienst zo gelijk mogelijk onderdeel zijn van ons bedrijf. Gekscherend gezegd: We hebben de filosofische discussie tussen vrijheid en zekerheid vertaalt naar een deelnameformule waar iedereen op de manier die hij/zij wil onderdeel kan zijn van het bedrijf. En daardoor hebben we nu zelfs een basisinkomen voor zzp’ers geïntroduceerd. Het experiment is nog gaande, dus we gaan graag met jullie in gesprek over wat de aanleiding is, wat goed werkt, wat nog niet werkt en wat andere organisaties en samenwerkingsverbanden er van kunnen leren.

Heb jij je pensioen goed geregeld? – Brightpensioen

Sjaak Zonneveld van Brightpensioen legt uit wat de mogelijkheden voor een zzp’er zijn om je pensioen te regelen en hoe je via je pensioen maximaal fiscaal voordeel kunt behalen. De volgende onderwerpen komen aan bod. Hoe werkt pensioen in Nederland? Wat zijn de 7 mogelijkheden om zelf je pensioen te regelen? En wat zijn de voor- en nadelen van deze mogelijkheden? Hoe maak je maximaal gebruik van de fiscale voordelen? Hoe bereken je jouw pensioen? Doe is gek en verdiep je in je pensioen mogelijkheden.

Solidariteit in een nieuw jasje – Broodfonds

Het broodfonds is een succes door heel Nederland. In een collectief spreken zelfstandigen af om elkaar te steunen bij ziekte. Het is een sociaal vangnet voor en door ondernemers. De broodfondsen bestaan nu dertien jaar. Met landelijk al 453 groepen waar 25.000 ondernemers aan meedoen. wil je weten of een broodfonds ook wat voor jou is, kom dan naar “Deze solidariteit in een nieuw jasje, dan legt initiatiefnemer André Jonkers van de BroodfondsMakers uit hoe het werkt.

Sjoerd Bijleveld, Coaching with Astrology: Jouw unieke kwaliteiten staan in de sterren geschreven

Astrologie wordt steeds vaker ingezet door zelfstandige ondernemers en grote bedrijven als Philips, KLM en Capgemini. Wil je ontdekken wat professionele astrologie voor jou kan betekenen? In deze bijeenkomst behandel ik een aantal praktijkvoorbeelden van bekende mensen en laat ik zien hoe je dit complexe model zeer praktisch kunt inzetten. Je ontdekt welke kwaliteiten je reeds bezit, welke je nog kunt ontwikkelen en waar eventueel blokkades liggen.

Bas Westland: Visie op de arbeidsmarkt vanuit de recruiter

Bas Westland is recruiter en directeur van E-people, en weet als geen ander waar kansen op de arbeidsmarkt liggen. Met zijn overdosis aan enthousiasme en liefde voor recruitment, social media en ondernemen neemt hij je mee in deze workshop. Tijdens deze workshop geeft hij inzichten hoe je jouw kansen op de arbeidsmarkt kan verbreden. Of dit nu is vanuit een werkzoekenden situatie, of als je vanuit een baan verder wilt kijken. Met feiten en handige tips loop jij na deze workshop de deur weer uit.

Martine Beernink: Lachyoga

Nieuwe manieren van werken vragen dat je flexibel bent én duidelijk zichtbaar. Dat je meebeweegt én niet over je heen laat lopen. Dat je je raakbaar opstelt én jezelf niet verliest. Het vraagt VEERKRACHT. 
Lachyoga is effectieve én leuke manier om veerkracht te trainen. In lachyoga lachen we om niets. We lachen terwijl er misschien ook dingen niet zo goed gaan in ons leven. Dit doen we aan de hand van speelse oefeningen. Ontspanning gegarandeerd, zodat je veer weer werkt!

Vivianne Pannevis: Retrain Your Brain – Mindfulness Workshop

Mail hier, koffietje daar, administratie, deadlines, opdrachten binnenhalen…. waaahhhh! Zou jij ook af en toe je hoofd willen uitzetten? Gewoon even niets doen en er dan echt van kunnen genieten? Niet altijd maar meer, meer, meer, maar oké genoeg? Let’s take a break!
Ontdek hoe je jouw mind zo kan trainen dat je meer focus, balans en rust ervaart. Tijdens de premium workshop deel ik de tools waardoor je jouw mind in topconditie kunt brengen.

WORKSHOPS  17.00 – 17.50 uur

SharePeople: vrijheid en solidariteit in één! 
Twee jaar geleden vroeg Cosmas Blaauw zich af of we een nieuwe manieren konden bedenken om niet alleen een gezamenlijk vangnet te creëren voor als we niet meer kunnen werken (bijvoorbeeld door ziekte of arbeidsongeschiktheid) maar vooral om te voorkomen dat we dat vangnet nodig hebben? Sommige ziekten overkomen je. Helaas. Maar, veel ziekten kun je voorkomen, is de overtuiging van Cosmas. Hoe? Bijvoorbeeld door zaken die je niet goed kan uit te besteden, door te letten op een goede work-life balance en je gezondheid of door te zorgen voor financiële rust. Hoe zorgen we hiervoor zonder onze vrijheid als ondernemer te verliezen? Zo ontstond SharePeople, een jong, groeiend online netwerk van nu al bijna 1000 ondernemers. Cosmas Blaauw neemt je mee in zijn verhaal: “Werken moet me energie opleveren! Daarom ben ik gaan ondernemen.”

Werkgeluk – Erwin Klappe

Slechts 12% van werkend Nederland is gelukkig in het werk. Dit betekent dat maar liefst 88% van de mensen niet (écht) gelukkig is. Zij ervaren stress omdat ze of te veel of te weinig worden uitgedaagd. Dit is onwenselijk voor medewerkers èn organisaties. De kosten voor medewerkers die hierdoor met een burn-out thuis komen te zitten, zijn €60.000 per medewerker (1,8 miljard per jaar). De kosten voor onderpresterende medewerkers zijn zelfs twee keer zo hoog: ruim 3,6 miljard per jaar (bron: CBS, 2018). Dit kan én moet anders. Tijdens de Workshop Werkgeluk gaan we in op drie kernvragen, wat is werkgeluk, wat bepaalt werkgeluk en hoe vergroot ik mijn werkgeluk. De workshop wordt afgesloten met 7 praktische werkgeluktips die je direct in praktijk kunt brengen.

Urban Monkeys

Voor ons draait fitness om het vergroten van je bewegingsvrijheid en plezier hebben in bewegen. We maken je fitter en vergroten je veerkracht, zodat je in staat bent om meer uit het leven te halen.
Onze trainingen zijn uitdagend zowel fysiek als mentaal en altijd ondersteund door deskundige coaching. Iedereen kan meedoen. Ook als je een blessure hebt en we stellen geen eisen aan het instapniveau.

Zo activeer je de collectieve intelligentie in je organisatie – Sparq360

Veranderen in de praktijk blijkt lastig, gaat te langzaam en mensen houden er niet van. Toch is het keihard nodig om de veranderende wereld bij te houden. Als je alle mensen in je organisatie kan aanzetten, en als collectief kan activeren wordt veranderingen veel eenvoudiger. SPARQ360 laat zien hoe je dat in de praktijk doet en daadwerkelijke resultaten boekt: door reflectieve massa dialogen, een transparante funnel vol ideeën en LEAN implementatie door de mensen zelf. Dit doen ze bij grote bedrijven, in de gezondheidszorg en bij de overheid. Een van de oprichters, Gert Askes legt uit hoe je (weer) de spark in je organisatie brengt. Duidelijk taal en voorbeelden uit de praktijk. Mis het niet.

Vivianne Pannevis: Retrain Your Brain – Mindfulness Workshop

Mail hier, koffietje daar, administratie, deadlines, opdrachten binnenhalen…. waaahhhh! Zou jij ook af en toe je hoofd willen uitzetten? Gewoon even niets doen en er dan echt van kunnen genieten? Niet altijd maar meer, meer, meer, maar oké genoeg? Let’s take a break!
Ontdek hoe je jouw mind zo kan trainen dat je meer focus, balans en rust ervaart. Tijdens de premium workshop deel ik de tools waardoor je jouw mind in topconditie kunt brengen.

Hedwyg van Groenendaal: Wat is jouw Ikigai?

Ikigai is een Japanse levensfilosofie. Hiermee kun je achterhalen waar je goed in bent, waar je echt van houdt, wat jij de wereld gaat brengen en waarvoor je betaald kunt of wilt worden. Door middel van praktische opdrachten ga je in deze workshop aan de slag met jouw ikigai.
De workshop wordt gegeven door Hedwyg van Groenendaal, trainer, bestseller-auteur (18 boeken), spreker, presentatiestrateeg, creative nerd en vooral ondernemer. Kennis delen is het liefst wat ze doet.

Sylvia Reijnen: Gezonder in 1 uur!

Heb je al lange tijd last van moeheid of heb je weinig energie? Wil je graag afvallen of gezondere keuzes maken wat voeding betreft? Wil je je fitter en energieker voelen? In 1 uur laat ik je zien hoe je met kleine stappen veel kunt bereiken. Verwacht geen wonderpil of ijsbad, maar nuttige informatie en praktische tips over wat een gezonde leefstijl is, hoe jij meer energie krijgt en je gewicht beter onder controle krijgt.
www.yogamindfulnessutrecht.nl

Rent a war room: haal meer uit je team

De wereld heeft meer dan ooit behoefte aan mensen die hun creatieve vermogen volledig aanspreken en inzetten om innovatie te brengen. Rent a War Room® biedt aan teams de beste omgeving om samen een creatieve of strategische uitdaging aan te gaan. Een als war room ingerichte ruimte helpt voor betere samenwerking, het loskomen van de dagelijkse sleur én het genereren van meer creativiteit. Tijdens het Seats2Meet Festival vertelt Erwin Elling van Rent a War Room® over de ontstaansgeschiedenis en de filosofie achter war rooms. Je leert hoe je meer uit jezelf en je team haalt door slim gebruik van ruimte en materialen en welke processen kunnen plaatsvinden in een war room.

RONDE TAFELS (15.00, 16.00 en 17.00 uur)

Je kunt in de middag aanschuiven bij verschillende ronde tafels. Tijdens deze sessie ga je in gesprek met de moderator over een specifiek onderwerp. Na een korte inleiding kun je al je vragen stellen en in discussie gaan over het onderwerp. Hieronder vind je de verschillende tafels waar je aan kunt sluiten.

Banen verdwijnen niet, taken wel! Hoe werken we samen met robots? – MisFits

Saskia Nijs gaat in gesprek over de kansen die technologie modern werkenden biedt. Naast dat technologie vaak een hulpmiddel is voor onze werkzaamheden, zal het ook veel kansen bieden om nog meer van ons menselijk potentieel in te kunnen zetten. Kan technologie ons helpen om anders te kijken naar de koppeling tussen werk en inkomen? Saskia Nijs onderzoekt deze mogelijkheden en experimenteert hoe technologie ons gaat helpen aan een basisinkomen. Denk en doe mee tijdens deze sessie en laat je inspireren.

Baas over jouw werkvoorwaarden – Personal Pay

Hoe zou jij je werkvoorwaarden willen hebben? Hoe wil je zekerheid en flexibiliteit combineren? Wat als je zelf je budget krijgt om je salaris of inkomen in te richten, hoe zou je dat doen? Wessel Koning hoort graag waar jij behoefte aan hebt en legt uit hoe je daar invulling aan kan geven oa. met behulp van de door hem ontwikkelde Personal Pay Calculator. Hiermee weet je binnen één minuut wat je overhoudt van je bruto tarief als je kiest voor sparen of als je alles direct uit laat betalen. Ook zie je precies welke kosten of reserveringen er door de overheid verplicht zijn gesteld. Meer weten? Kom dan naar deze workshop.

Zoek jij een alternatief voor het winkelen bij de marktgiganten? – BIJONS.Amsterdam

BIJONS.Amsterdam vergroot de digitale vindbaarheid van de lokale winkel. Zo biedt het in dit geval de Amsterdamse consument een alternatief voor het gebruik van de grote techplatformen als Amazon en Bol. Initiatiefnemer Sander Andreae vertelt ons meer over dit eco-systeem-verband dat zowel goed is voor de klant, voor de (kleine) lokale winkelier, als voor de stad en het milieu.

Volt Europa

De afgelopen twee jaar verzamelen jongeren zich wekelijks op verschillende plekken in heel Europa. Dat begon klein maar is uitgegroeid tot duizenden. Ook op tientallen plekken in Nederland. Waarom? Om de toekomst van Europa in eigen handen te nemen. Dit wordt georganiseerd door Volt, de eerste echte Europese politieke partij. Volt wil de politiek radicaal veranderen en op een andere manier samenwerken in Europa. Om bijvoorbeeld klimaatvervuiling tegen te gaan. Volt doet mee aan de Europees Parlementsverkiezingen in mei.

Wil je niet zelfstandig en niet via een payroller werken? Werk dan Smart!

Sinds de oprichting in België in 1998 begeleidde Smart zo’n 100.000 leden bij het administratief beheer van hun professionele activiteiten in meer dan 40 kantoren in Europa. Smart biedt freelancers een alternatief voor het zelfstandig ondernemerschap: in plaats van evenveel kleine ondernemingen op te richten brengen we verschillende ondernemers samen in één coöperatieve onderneming. De coöperatie regelt de zakelijke kant, waardoor de werkende (werknemer/ondernemer) zich ten volle kan richten op de kern van zijn of haar beroep. De werkenden komen in loondienst van de coöperatie en krijgen voor hun werkdagen een inkomen uitbetaald waarop sociale en fiscale lasten worden ingehouden. Door de diensten te organiseren in een coöperatie, behouden de werkenden zelf de controle over welke richting de gezamenlijke onderneming uitgaat, wat er met de winst gebeurt en welke diensten er moeten ontwikkeld worden.” Wil je hier meer over weten kom dan naar de ronde tafel van Smart.

Proeverij van activiteiten

Erwin van Rooijen

Heb je een persoonlijk vraagstuk, zoals stress op je werk, zoek je loopbaanrichting of wil je je relaties verbeteren, heb je een relatievraagstuk? Of heb je een bedrijfskundig vraagstuk, zoals hoe kan ik verder met mijn bedrijf, hoe start ik, hoe kom ik aan klanten? In mijn sessie van 10 minuten bekijken we welke verbeteringen jij kunt maken in je (werk)leven. Door veel levenservaring, persoonlijke ontwikkeling te hebben opgedaan en mijn bedrijfskundige en ondernemersachtergrond kan ik mensen adviseren in dit soort vraagstukken. Heel graag help ik je op weg! Dat vind ik het mooiste om te doen: mensen helpen gelukkiger en succesvoller te worden.

Loft Lifestyle Salon, Bussum | Hair – Beauty – Wellness – Acupuncture

Of het nu gaat om je gezondheid, schoonheid, vitaliteit of een gevoel van ontspanning en geluk, het is allemaal met elkaar verbonden. Daarom kun je bij ons 6 dagen per week terecht voor Aveda haarbehandelingen zoals knippen, kleuren en stylen en ook voor de fijnste wellness behandelingen zoals diverse massages en acupunctuur. Kom de sfeer van onze salon proeven en ontspan tijdens een handmassage of hoofdmassage, of laat de pijn in je nek of rug verzachten door een korte acupunctuurbehandeling. Van harte welkom!

Saskia op de Weegh: Nieuwe paden banen expositie

Kom de natuurfoto’s bewonderen die Saskia op de Weegh maakte voor haar boek Nieuwe paden banen op Schiermonnikoog. Laat je uitnodigen om even stil te staan en van daaruit je eigen natuur te volgen en jouw avontuur te leven. Tijdens de proeverij kun je bij de foto’s luisteren naar een aantal bijbehorende gedichten uit het boek, voorgedragen door Saskia. Ook vertelt ze een aantal korte verhalen over wat ze beleefde onderweg tijdens haar boekavontuur.

Ruud de Korte: Professional Portrait

De eerste indruk die een ander op social media van jou ziet moet representatief, krachtig en professioneel zijn. Want wie naar jou googelt ziet eerst jouw profielfoto en daarna je gegevens. Die profielfoto moet dus goed zijn. Geen illusie van selfies bewerkt met instagram filters, of onderwerpen die er niet toe doen. Het gaat om herkenbaarheid en professionalisme. Ik maak professionele profielfoto’s en praat je naar de juiste houding die bij jouw beroep hoort. Hoe professioneel ben jij? Loop maar langs.

Rent a war room: Ontdek de meest creatieve versie van jezelf

Tijdens de proeverij van het festival kun je een tot war room getransformeerde ruimte bezoeken en ervaren. Rent a War Room® meesterfacilitators staan klaar om je meer uitleg te geven en te inspireren. Je ontdekt hoe je de meest creatieve en innovatieve vorm van jezelf en je team wordt en hoe een uitgekiende combinatie van inrichting, facilitatie en proces tot een doorbraak kan leiden! Roos Nabben: Opruimcoach

Rent a war room: Ontdek de meest creatieve versie van jezelf Tijdens de proeverij van het festival kun je een tot war room getransformeerde ruimte bezoeken en ervaren. Rent a War Room® meesterfacilitators staan klaar om je meer uitleg te geven en te inspireren. Je ontdekt hoe je de meest creatieve en innovatieve vorm van jezelf en je team wordt en hoe een uitgekiende combinatie van inrichting, facilitatie en proces tot een doorbraak kan leiden!

Roos Nabben: Opruimcoach

In sessies van 10 minuten doen we een greep uit onderstaande vragen en geef ik je een handout met de essentie van de methode van Marie Kondo.

  • Wat betekenen je spullen voor jou?
  • Wat is je meest waardevolle ervaring met ONTSPULLEN?
  • Wat is je liefste wens met betrekking tot ONTSPULLEN?
  • Welke stap ga je in die richting zetten NU?!

Als je wilt, ga je met een plan naar huis! En wil je meer? Dan maken we een afspraak voor een telefonische vrijblijvende intake.

*De volgende vernieuwers zullen adviezen en oplossingsrichtingen aandragen voor ons vernieuwingsmagazine:

Heb je zelf een vernieuwende oplossing? Meld je dan bij roos@werkvereniging.nl