#ModernDemonstreren Werkvereniging

Demonstreren als Modern Werkenden ten tijde van Corona

Carsten Lund Thomsen Nieuws, Petities 1 Comment

Op de vraag hoe te demonstreren als Modern Werkenden kregen we verschillende leuke reacties binnen maar de leukste, aantrekkelijkste en meest moderne vonden wij het idee van Karina:

Een TikTok Challenge (red: of een kort twitter filmpje). Omdat we geen tijd hebben voor lange video’s. Want we moeten werken en zo.

Als Werkvereniging willen we alle zzp’ers en andere Modern Werkenden oproepen om een kort filmpje (3-60 seconden) van jezelf op te nemen waarin we bijvoorbeeld aangeven wat we doen of waarin we uitblinken – want we doen meestal heel veel verschillende dingen – wat ons zo gewild maakt bij opdrachtgevers. En wat het (voorgenomen) kabinetsbeleid met/voor/tegen ons als Modern Werkenden doet. Dit alles onder de hashtag #Komopvoorzzp @werkvereniging #ModernDemonstreren. 

Er waren mensen die aangaven er weinig voor te voelen om zichzelf te filmen. Deze mensen attenderen we graag op de oplossing van Ronald van den Hoff (zie zijn film rechts hieronder). Wees creatief en laat van je horen voordat het te laat is!

Bekijk hier de demonstratie #ModernDemonstreren

Comments 1

  1. Beste mensen,
    De overheid is er niet voor de burgers. De burgers zijn er voor de overheid. Het doel is dat we een melkkoe blijven van die overheid. Zelf nadenken, kritisch zijn, de wereld vooruit helpen, mensen individueel helpen; dat kan natuurlijk niet, daar kan je geen overheid op draaien. Marktwerking in de zorg, private beveiligers in winkels (in plaats van bv een wijkagent), commercialisering van de spoorwegen en het openbaar vervoer, toeslagencrisis; het zijn allemaal voorbeeld van hoe geweldig de overheid het allemaal voor ons heeft geregeld.
    Onze privacy wordt te grabbel gegooid en we blijven gezamenlijk hopen en verwachten dat de overheid ons nog gaat helpen? Nee, het nieuwe werken is een feit. De geest is uit de fles en zal er niet meer in terug gaan. De overheid moet terug naar de tekentafel en zich heruitvinden. Doet ze dat niet, dan is het einde zoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *